4 bra saker med att byta jobb

Det börjar pirra i maggropen när jag tänker på att jag snart ska byta jobb och arbetsgivare, men istället för att berätta vad jag ska jobba med och exakt var listar jag fyra grymma grejer som visade sig ingå…

1. Jag kommer att jobba ett stenkast ifrån min älskade löparbana, som jag ofta tränade på när vi bodde inne i stan. Hindås har det mesta, men någon löparbana finns där inte (än…) så jag ser fram emot att återerövra våra gamla hoods.

2. Det ryktas om ett välutrustat och fräscht gym några trappor ner från min kontorsplats…

3. Jag och Ola kommer att befinna oss något närmare varandra, vilket betyder att vi kan mötas halvvägs och luncha tillsammans. Precis som vi lyckades göra igår för första gången på X år.

4. Jag slipper ett resemoment, att invänta och åka spårvagn, vilket kommer att spara massor av tid. Istället får jag en frisk och lagom kort promenad från Korsvägen.

Alltså, hur bra kan det bli?

Go fredag på er och njut av helgen!

6 thoughts on “4 bra saker med att byta jobb

  1. Superbra och jättespännande! Jag bytte ju i våras och förutom att det är väldigt ”jobbigt” och ansträngande att vara ny med allt vad det innebär så är det mest bara skoj! I alla fall var/är det så för mig. Inom mitt jobb är man ”ny” minst två år. Fast på den tiden har man i alla fall förhoppningsvis lärt sig de flesta kollegornas namn… 😉

    1. Beredd på att jag kommer att vara ganska trött ja. Men nu vill jag vara trött på grund av helt rätt anledningar 😀 Typ att jag inte kommer ihåg alla namn och vem jag ska ringa när datorn kraschar… Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *