6 saker på önskelistan

1. LEDIGHET – en lång och sammanhängande. Det snurrar i huvudet och helgerna känns alltid för korta…

2. Ett par löpartights som är tjockare än de jag har. Höst- och vinterisvindarna börjar jäklas med framsidan av mina lår. Brrr.

3. En våtdräkt. Investeringen som känns så märklig att jag har svårt att göra den själv. Bättre att bara få fanskapet och acceptera att man är en sån där som försöker simma.

4. Motivation till kvalitetsträning i löparskor. Jag vet hur bra jag mår av att låta mjölksyran spruta och endorfinerna rusa emellanåt, men just nu har jag svårt att ta mig för.

5. En trave böcker och tid att läsa dem. Jag älskar att läsa, men prioriterar det inte. Om traven med böcker låg där så skulle jag kanske tänka om.

6. Det där frisörbesöket jag skjutit upp i cirka 1.5 år. Det är som med böckerna, jag prioriterar det inte, men detta löser jag med en tofs.

Det bästa är att jag har både en födelsedag och en julafton framför mig.

Så tomten, soffläge med typ frisyren nedan med ett par nya löpartights på benen istället för jeans. Släng med en löparjacka också och ett nytt underställ. Glöm inte traven med böcker och träningsmotivationen. Om du missar våtdräkten gör det inte så mycket…

2 thoughts on “6 saker på önskelistan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *