Alla viktiga saker jag gjorde under helgen som gick

# Jag sprang ett skönt löppass med sambon. Det kuperade och varierade underlaget var mumma för själen, men surt för vaden, som har tvingat mig till löpvila sedan dess. Ska förfallet aldrig avta? Varsågod att dra ett pensionärsskämt…

# Jag inbillade mig riktig sommar. Det hände under löppasset, under kilometer fyra om jag inte minns fel, när vi sprang i uppförsbacke, passerade ett kalhygge och stektes tillfälligt kräftröda. Men säg den sommar som varar för evigt. I nedförsbacken strax därefter, när svetten kyldes ner i ”fartvinden”, började jag frysa.

# Jag kollade till de cirka 17 solrosor jag planterat ute vid stugan. Alla är på gång, men når vi ändå fram till gyllengul prakt?

# Jag krattade massor med gräs och fick köra skottkärra. Lyxjobb som gör väldigt gott både för mig och vår vildvuxna trädgård.

# Jag blev firad på morsdag med 700 000 teckningar, en pappersmodell av hur en grisnäsa ser ut på insidan och en flarra portvin.

# Vår familj röstade på miljöpartiet och jag försökte förklara demokrati för min nyvakna treåring.

Känner ändå att familjehelgerna bockar av det mesta på min bucket list…

2 thoughts on “Alla viktiga saker jag gjorde under helgen som gick

  1. Welcome to the pensionärsklubb liksom. Vi kanske ska starta en cappuccino-cirkel ihop. Där man bara dricker cappuccino och inte sånt som gör ont överallt…. By the way, var glad för dina 700000 teckningar och insidan av grisnäsan. När de är tonåringar är morsdag inte så viktigt längre… fick jag erfara….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *