Amazon under uppbyggnad

I morse gick jag inte till jobbet. Under dagen har jag (förutom när jag mailade min chef och sa att jag inte skulle komma) inte suttit framför datorn alls. Istället har jag njutit förmiddagspromenad, rörlighetsträning på gymmet och plockat lite med mina grejer.

RÖRELSE. ALLTSÅ DEN.

I mitt fall den allra bästa smärtlindringen.

Under helgen genomförde jag ett experiment genom att inte röra på mig särskilt mycket alls, mer än att släntra runt på Liseberg julmarknad. Jag hade en social och väldigt fin helg med vänner, så det var inte särskilt svårt att prioritera bort att röra på sig mer, men nacken tyckte inte alls om det.

Nacken brukar börja knaka lite extra framåt kvällen, men idag är den faktiskt mer medgörlig än vanligt. Några dagar till med det här som jag faktiskt kallar för ”det goda livet” och jag räknar med att vara på banan.

Jag måste tänka positivt. Jag måste komma ihåg mitt formidabla läkkött som brukar slänga ut förkylningar på en pisskvart. Jag måste påminna mig om att inget farligt händer bara för att jag tar en paus. Jag måste tänka på att trots att jag tycker att mitt sammanhang är viktigt, så är jag viktig också.

Damaged goods eller Amazon under uppbyggnad – jag vet i alla fall hur jag väljer att benämna mig själv…

4 thoughts on “Amazon under uppbyggnad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *