Årets julklapp i Göteborg är här i år igen!

Detta är ett reklaminlägg för mina egna tjänster.

Lagom till jul öppnar jag dörren, som egentligen stått vidöppen hela tiden. I samarbete med mig själv vill jag, precis som förra året, erbjuda dig att köpa världens bästa julklapp till dig själv eller någon du vill väl. Årets julklapp stavas TRÄNING och RÖRELSE!

Träning och rörelse borde i min mening vara årets julklapp varje år, men istället blir det alltid råsaftcentrifuger, mössor och elcyklar… Kan vi inte ta och ändra på det?

Innan du läser vidare om mitt julklappserbjudande kan du ta del av min coaching och coachingfilosofi här.

Löpträning – kom igång (1 timme)

Löpträning – kom igång passar den som vill springa, men behöver en spark i baken för att verkligen ta sig för. Eller den som är nybörjare och behöver en trygg hand i ryggen. Jag har träningspasset och verktygen som hjälper till att skapa löparglädje. Den som springer med mig kommer att tycka att löpning är roligt. Glädje är hållbart och vet ni vad det betyder? Jo, det betyder att man vill göra det igen! En prisvärd julklapp med andra ord.

Pris
1 gång 750 kr
2 ggr 1350 kr
3 ggr 1850 kr

Personlig utomhusfys 1 person (1 timme)

Personlig utomhusfys syftar till att utmana någon på rätt, men samtidigt ett helt nytt sätt. Konditionsträning, varvas med styrketräning och en hel del explosivitet om så önskas. Det kommer att vara en jobbig, men samtidigt väldigt rolig timme som ger grym inspiration att använda i den egna träningen.

Pris
1 gång 800 kr
2 ggr 1500 kr
3 ggr 2100 kr

Personlig utomhusfys 2 personer (1 timme)

För den som vill träna, skratta och utvecklas tillsammans med en kompis! Jag ser till att ni båda har roligt och får den träning ni önskar.

Pris
1 gång 1200 kr
2 ggr 2300 kr
3 ggr 3300 kr

Övrigt

Önskar du något helt annat? Maila mia@menmia.se så återkommer jag med pris. För träning på andra orter än Göteborg skicka en förfrågan så ser jag över möjligheterna.

Så här beställer du årets julklapp i Göteborg!

Beställ genom att maila mia@menmia.se senast den 15 december. Julklappen levereras som ett fint kort med en personlig och peppande hälsning från coachen. Presentkortet kan nyttjas under perioden den 2 januari-31 maj 2017. Din beställning faktureras genom Frilans Finans. Alla priser är inklusive moms.

Den här löp- och träningscoachen har aldrig varit mer taggad. Komsi komsi…

4 thoughts on “Årets julklapp i Göteborg är här i år igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *