Av morgondagen önskar jag mig…

# VILA! Idag har jag morgontränat, transportpromenerat, flängt runt som en iller med eld i röven och som grädde på moset stått upp och jobbat hela dagen. Hittade inte kontorsstolen och på grund av den där illern med eld i röven hann jag först inte leta stolen och när jag väl hittade den fanns det inte tid att flytta den till skrivbordet. En typiskt bra dag på jobbet…

# LUNCH I RIMLIG TID! Detta var  även en dag som serverade lunch 14.30. Hann tack och lov inte känna efter så mycket. Detta hör inte till vanligheterna för någon vars mage brukar börja lunchkurra vid 09.45…

# AW WITH THE GIRLS! Den tionde januari har varit inbokad sedan länge för brugare och ett glas rödtjut på godaste Tugg. Detta går väldigt bra ihop med tidigare önskan om vila. Att träffa kompisarna är grym vila för både kropp och knopp.

Jag tror inte jag kan kräva så mycket mer av en onsdag mitt i livet faktiskt. Bring it!

13 thoughts on “Av morgondagen önskar jag mig…

  1. Jag önskar mig också vila och nu har jag fyra dagars ledigt från jobb. Fredag och lördag är jag i Stockholm men det är på pilateskurs så det ger energi. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *