Barmark och sol i Göteborg

Hur sugen blir man inte att damma av ett par snabba kilometer iklädd lätta kläder och med rullgruset sprutande under skosulorna?

JÄTTESUGEN!

Om du kan så gört!

För själv sitter jag i ett väntrum med hosta, igentäppt näsa och dunkande tinningar. Min kroppshydda tillåter inte heller några snabba kilometer. Om den ens tillåter kilometer? Mycket har hänt de senaste dagarna. Jag har bland annat fått ett par bröst. De första i hela mitt liv 😀

För mig kommer det att dröja några månader innan det blir dags för löpning igen. Men om du kan – så gört! Det gör mig mindre frustrerad.

Vår i Göteborg 😉
image

2 thoughts on “Barmark och sol i Göteborg

  1. Fattar precis frustrationen och längtan men nu säger jag som alla sa till mig, det är en kort period i livet du är höggravid och ett långt löparliv kvar 🙂 Inte så roligt att höra alla gånger men verkligen helt sant.

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *