Bor jag i ett swimrun-paradis?

Min sambo har hittat typ en swimrungrupp i Hindås. Vi snackar alltså en grupp som simmar i de nära vatten som jag drömmer om att våga simma i. En grupp som dessutom springer mellan simsessionerna.

Sambon är själv inte intresserad av att vara med (tror jag), men när han av en slump träffade på swimrungruppen meddelade han dem att han har en sambo som säkert vill vara med.

Det vill jag ju såklart!

Så fort jag har lärt mig att crawla, äger en våtdräkt och ett par swimrunskor…

Jag funderar på hur och när jag ska våga närma mig swimrungruppen. Ska jag stalka dem på webben så att jag träffar på dem på stranden? Då kan jag göra ”bomben” från bryggan för att få deras uppmärksamhet och sen löser sig resten.

Eller så kan jag vara vuxen och kontakta dem via mail eller Facebook.

Hur som helst önskar jag mig mod och kraft att i helgen ta mina första simtag sedan februari. Jag byter vinterns instängda och trånga bassäng mot sommarens grumliga sötvatten och öppna landskap.

Jag är helt säker på att jag kommer att älska utmaningen. Bara jag vågar doppa mig…

Sämre förutsättnngar för swimrun kan man ha.

4 thoughts on “Bor jag i ett swimrun-paradis?

  1. Alltså swimrun låter fantastiskt i teorin. Har bara lite svårt för frysmomentet och att bli blöt. Dessutom är tanken på att springa i våtdräkt lite jobbig för en som inte ens klarar av en keps… tur att jag bor långt från vatten 😀

    1. Jag vet! Det LÅTER drömmigt och romantiskt. Jag ser framför mig en dimmig gryning, men i drömmen är vattnet ljummet 😀 Jag kanske kan locka ner dig i sjön när du tar ditt gästrum i anspråk?

  2. Hade jag bott nära skärgård hade jag lätt gett upp allt annat och börjat med swimrun. Men det är nog inte riktigt samma tjusning att hoppa i havet, simma en bit, upp på stranden och jogga, i havet igen osv osv. Lite enformigt tror jag. Och springa i sand. Huah.

    1. Sand = sand i skorna! Vilket borde bli lera när man hoppar i? 🙂 Fast det går säkert bra det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *