Borde jag fira det här datumet?

Den 10:e augusti 2016 var nämligen datumet då löpar-Mia 3.0 såg dagens ljus. Efter graviditet och barnafödande för andra gången i livet tyckte jag och kroppen att det var dags att börja springa igen.

Då kunde jag ju bara drömma om att mina första 3000 supersnigelkilometer på löparbanan skulle leda till att jag ett år senare (förhoppningsvis) är marathonredo. För det var jäkligt tufft inledningsvis, det måste jag medge. Trots att jag var aktiv under hela graviditeten och hade förmånen att få träna ända fram till förlossningen (som jag ju faktiskt delvis sprang till…) hade löparbenen gått på långsemester och ”den springande kroppen” kände inte igen sig själv. Det tog ganska många veckor innan det började lossna.

Fast det är historia nu ty det har sprungits många mil sedan dess.

Så borde jag fira den 10 augusti?

Näe, jag sparar bubblet som vi inte har i kylen till ett bättre tillfälle.

Bilden nedan är faktiskt från min första mil efter graviditeten som jag sprang 12 dagar senare, den 22 augusti. Kanske vi ska ta bubblorna då? Fast då är det väl dags att spola kröken och börja marathonladda…

One thought on “Borde jag fira det här datumet?

  1. Alltså jag tycker man ska fira alla datum. Igår firade jag att jag badade, och idag firar jag att jag ska få bada igen. För det ska tydligen regna konstant på ultravasan. I nio mil ska det regna. Det kan ju inte bli annat än roligt…. :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *