Bra grejer med och för mitt måndagshumör

# Helt ostressad höll jag på att missa bussen i morse. Jag var liksom bara tvungen att springa hem efter förskolelämningen och fotografera körsbärsblommorna som överraskat oss i vår trädgård. Det är fint att bo in sig i nytt hus om försommaren. Speciellt när någon annan redan förverkligat mina trädgårdsdrömmar…

# Sen när jag väl satt på bussen som jag inte missade hade det tyvärr skett en trafikolycka på motorvägen. Istället för att stressa upp mig passade jag på att njuta av naturen i Landvetter och Mölnlycke, som vi passerade när bussen tog en omväg på småvägar.

# Jag kände att jag verkligen längtade efter några kollegor. En som kom sent och en som är på semester. Jag kan ha mycket att önska av min arbetssituation, men det spirar varm och djup vänskap och tillit till kontorsgrannarna bredvid mig. Det är fint.

# Sen lyckades jag med väldigt enkla medel och på ingen tid alls skapa en likesraket på vårt jobbinstagramkonto. Sånt får en ju alltid att känna sig lite mer värd än dagar utan likesraketer…

# Jag lyckades övertala mig själv att det är helt ok att sitta på röven på en kontorsstol en vacker försommardag när livet kommer att ge mig flera långhelger framöver.

# När kvällen kom och mina små troll sov och det stora trollet ville städa snörade jag på mig löparskorna för en sen, kort och uppfriskande kvällsrunda i Hindås. Jag tänkte att ”Det här är fanimig livet!”.

Nu tänker jag sova sött medan måndagen stilla ebbar ut och ger plats för en tisdag…

4 thoughts on “Bra grejer med och för mitt måndagshumör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *