Charmen med att våga gå på event

Jag skulle kunna fokusera på de nya löparskorna från On Running eller outfiten från Röhnisch som satt som en extra hud. Eller på det faktum att jag fick en inbjudan och fick umgås med flera kända profiler inom träning och hälsa. Det ligger ändå ganska nära till hands att fokusera på frukostbuffén på Hotel Bellora. Jag är ju trots allt en matstyrd person som blir lycklig av ätbara saker, gärna i stor mängd… För att inte tala om de två böcker som från och med nu kommer att stå i min bokhylla. Smartare löpning av Petra Månström och Yoga för dig som tränar av Monika Björn.

Grymt och fantastiskt. Jag känner mig så bortskämd på flera sätt.

MEN. Det där som kallas livet är större än alla träningskläder i världen. Event är en trevlig krydda i vardagen för en frisk person som gillar sociala tillställningar. Det är långt ifrån självklart för alla och verkligen inte för mig.

Hade den här inbjudan kommit till mig i våras hade jag aldrig mäktat med att gå på grund av depressionen. Med en depression som håller på att läka ut (ja jag mår bra idag!) är det fortfarande en stor utmaning. Fast en frisk Mia gillar att ta sig an den här typen av utmaningar då och då och få lite krydda i det där som är det riktiga livet.

Och igår var jag faktiskt precis så där glad som jag ser ut på bilderna. Jag kände mig modig och stark.

Just igår vågade jag och vann på alla sätt och vis.

Gillar du att gå på event?

10 thoughts on “Charmen med att våga gå på event

 1. Full förståelse från mig!
  Men grymt att du vågade göra det! 🙂

  Har bara varit på ett (vad jag kan komma på nu); Blogger Boot Camp för typ 100 år sen (nåja, typ 4-5 år sen kanske?) Och när jag väl kommer iväääg är det jätteroligt! Men det är så sjukt jobbigt att ta mig utanför min komfortzon. (Vilket ett event är). Tycker att det är lagom att träffa bloggvänner typ en eller en handfull i taget. Inte maaaassa människor! 😛

  Kram M

  1. Jag ska bli en sån som känner ”Event är kul!” 😀 Kanske… Jo, men jag tycker ju också att det är kul, trots att min startsträcka är ganska lång innan jag kännermig så bekväm att jag har kul… Har bara sprungit cirka 4 km i skorna och de gav mersmak. Lätta och sköna som tofflor 🙂 Återkommer när jag testat dem mer!

 2. Vet inte-eftersom jag aldrig varit på ngt regelrätt dylikt. Men jag hängde med en massa jag ”mött” på FB på Stockholm marathon igår och det var det roligaste jag gjort på länge!

  1. Jag blir typ heller aldrig bjuden, så behöver inte fundera jätteofta. Däremot ingick jag i ett nätverk förut där det arrangerades en hel del grejer. Var med en gång… 😀

 3. Event kan vara riktigt kul, när det handlar om rätt saker för mig. Jag tycker alltid det är kul att träffa nya människor och gärna lära mig nått nytt dessutom. Så ja oftast😊

  1. Depressionen gjorde mig folkskygg, men det blir ju hela tiden bättre tack och lov 🙂 Ja det är ju verkligen viktigt att det ett event som passar en. Det här träningseventet passade mig perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *