Coaching

Jag coachar löpning och utomhusfys

Jag är hon ”den där” som (ännu) inte gått en traditionell löpcoach- eller PT-utbildning utan valt andra vägar för att bli en bra träningscoach. Erfarenheter och kunskap har istället samlats in via learning by doing och genom akademiska coachingstudier. Med min coaching hoppas jag kunna tillföra något nytt – något nytt som behövs. Som coach är jag kreativ, lyhörd och full i fan. Mitt mål är att du ska älska dig själv (ännu mer) och framför allt älska att träna. Tränar du med och för mig är det mentala precis lika viktigt som det fysiska. Du kommer att svettas. Du kommer att ha roligt. Du kommer att bli förvånad och positivt överraskad över din egen förmåga. Du kommer inte att ångra dig…

Löpcoaching

Som löpare kan du använda mig som löpcoach för att nå ett specifikt mål. Jag är också grym på att få människor att komma igång med sin löpning och på sikt faktiskt älska det. Mig anlitar du för rolig och inspirerande löpträning som funkar bra i ditt liv och går i enlighet med dina mål. Vill du ha en löpstegsanalys får du gå till någon annan.

Coachar löpare gör jag live i Göteborg och på distans via Skype och mail.

Läs om Åsas erfarenhet av att coachas av mig här: Med fokus på knoppen

Coaching utomhusfys

Jag brinner för utomhusfys och för hur enkelt och fantastiskt roligt det är att träna styrketräning och kondition precis där man är. För så är det med utomhusfys – den går att genomföra precis överallt. Det främsta syftet med den här coachingen är att du ska få verktyg och inspiration i din egen träning. Och så vill jag att du ska svettas såklart…

Jag coachar utomhusfys i Göteborg och kan även erbjuda utomhusfys som företagsträning och gruppträning.

Info

Jag använder mig av tjänsten Frilans finans när jag fakturerar.

Kontakt för bokning och prisuppgifter

E-post: mia@menmia.se
Tel: 070-245 77 27