Dagens utmaning…

…den kommer från Knaada, som snart bidrar till Hälsinglands befolkningsökning. Bra jobbat kära vän.

Reglerna för utmaningen är enkla. Du ska komma på ett ordspråk eller ett citat och illustrera det med ett foto. Stafettpinnen lämnas därefter vidare till två bloggvänner. Sedan ska du länka tillbaka till Petunia, som startade stafetten. Hon gör en sammanställning av alla bidrag.

Mitt bidrag är:

duktig1Vägra vara en duktig flicka/pojke – Var dig själv!

I dagens egenskaps- och prestationsfixerade samhälle är detta svårare än man kan tro. Hur fan släpper man sargen och kommer in i matchen? Hur står man emot den ständiga matningen av floskler som berättar för oss hur vi bör bete oss och vad vi bör sträva efter? Nä hörrni. Det håller inte om vi ska må bra.

Nu lämnar jag stafettpinnen vidare till MajaPiraja, min goda vän i norr som alltid gör mig på bra humör och Anneli, som förgyller mitt liv med sin härliga personlighet och sina vackra juveler från jammla.

Och ni andra kan ha en trevlig dag och sprida mycket kärlek omkring er.

//Hellströmskan

8 thoughts on “Dagens utmaning…

  1. Tack så mycket! Här sprids det kärlek så det bara stänker om det 🙂

    Å du, bra ordspråk! Att våga vägra, det slåss nog alla med dagligen…

  2. Åh tack! Jag antar självklart utmaningen. Ska bara ”landa” lite efter resan så ska jag nog komma fram med nåt bra och riktigt.

    Kram!

  3. Petunia: Och jag är glad att jag fått kontakt med den norska bloggvärlden. Jag gillar Norge! 🙂 Kul initiativ och idé.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *