Dagens välfärdsproblem: jag blir utmattad av bubbel och snittar

Ni vet sådana där lyxiga moment som stör vardagsmönstren. Jag är uppe lite längre än vanligt. Äter cirka 20 chokladpraliner mer än en vanlig arbetsdag. Lutar mig tillbaka och lyssnar på intressanta och helt ointressanta föredrag. Inget ansvar för någonting överhuvudtaget. Gapar och någon stoppar i mig lunch. Avslutar dagen med en sen och lyxig trerätters som förgrundas med bubbel och snittar. Skrattar sjukt mycket, speciellt under den avslutande middagen, som äger rum på topnotch-restaurang med utsikt över hela Göteborg.

Det jag skriver ovan hände mig i torsdags och jag känner mig fortfarande helt skev. Kanske lite extra mycket idag lördag då kropp och knopp får möjlighet att slappna av helt.

Nåväl. Jag antar att jag inte kommer att få några sympatier denna gång för att jag jobbar så hårt och målmedvetet…

Lyckades trots skevhet masa mig iväg och göra spinningpremiär idag. Fick ha pulsband och allt. Tjuvkikade och såg till att jag inte var latast på stället. Uppmärksammade också att jag definitivt hade snabbast återhämtning efter pulstopparna och när passet var över. Det gjorde mig på bra humör mitt i tröttheten. Kroppen lever gott med kalaskula!

Nu hoppas jag vakna som mig själv imorgon söndag.

Alkoholfritt bubbel med lypsylavtryck. Det är mitt liv det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *