Dags för gravidträning igen…

Och jag är sjukt pepp! Kanske på grund av att jag faktiskt inte är gravid… Nä, så kul och flodhästigt ska ni minsann inte få ha det i den här bloggen igen. Kärnan i rubriken är en helt annan. För mig är nämligen spinning SÅ HÄR MYCKET förknippat med att vara gravid, då det är den form av konditionsträning jag har tillämpat under båda mina graviditeter när löpningen blivit för tung.

Så idag när jag masade mig iväg på min vän Hannas spinningpass på SATS fick jag vid upprepade tillfällen känna efter så att kalaskulan inte hade kommit tillbaka på pin kiv… Det hade den inte.

Däremot gjorde jag flera flugor på smällen genom att gå dit:

1. Ville konditionsträna, men inte utsätta mina nyfriska luftrör för kall luft. Träning – CHECK
2. Hade ett stort sug efter att träffa Hanna då vi inte setts på flera månader. Träffa Hanna – CHECK
3. Behövde studera en coach/instruktör för en studieuppgift om ”Feedback & Communication”. Plugg – CECK!

Jag hade faktiskt så roligt på spinningcykeln att jag inte riktigt vet om jag får ihop den där plugguppgiften… Så istället för att plugga har jag klickat hem ett par spinningskor ikväll. Mina första riktiga!

Jag är helt uppenbart sugen på att svettas i grupp inomhus i vinter…

”Kvinna misslyckades med studierna, men fick feeling för spinning.”
cykel

3 thoughts on “Dags för gravidträning igen…

  1. Köpa spinningskor – det gjorde du rätt i! Det är liksom nyckeln till hela upplevelsen! Synd på plugguppgiften men det är svårt att inte ryckas med om man hamnar på ett riktigt bra spinningpass. Men se det positivt, nu kanske du måste gå dit och plugga i sadeln igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *