Därför blir jag aldrig någon influencer

Jag tycker att det här med foto är alldeles för skämmigt.

De bilder jag tar på mig själv med självutlösaren tas alltid i absolut säkerhet. Med absolut säkerhet menar jag att ingen annan människa i hela världen kan se vad jag håller på med. Vid minsta ljud eller risk låtsas jag genast att jag håller på med något annat. Oftast hamnar jag i någon märklig stretchposition, som inte är särskilt trovärdig.

Idag var jag och Johanna en sväng i utegymmet. Då frågade hon en helt främmande tjej om hon kunde ta kort på oss. Jag höll fullständigt på att bryta ihop inombords. Så oerhört skämmigt! Speciellt i den här utelämnande positionen…

Kan man fylla sina kanaler med temabilder på precis allt annat än sig själv?

Fast näe, egentligen är jag ju en linslus. Fotograferingen måste bara äga rum under väldigt trygga former.

Eller under världens största skämskudde.

Nu rodnar jag igen.

20 thoughts on “Därför blir jag aldrig någon influencer

 1. Ojdå, jag som inte ens lade märke till att du tyckte det var skämmigt! Haha! För mig helt naturligt! 🙂

  1. Jag vet! Det är ju det för dig, precis som det är helt naturligt för dig att gå och ta choklad i mässmontrar när jag lommar bakom och skäms… 😀

 2. haha! jag INGA som helst problem med varken att fråga andra eller rigga upp. jag tycker det är KUL med foto!Ger fina minnen också. Vad är det för skämmigt med det egentligen? Heja dig!

 3. Jättefin bild! Men värst är ändå att snacka med en robotröst och någons annan hör: “Beskriv det ärenden här” “Är detta korrekt?”. Gömmer mig alltid.

 4. Jag tycker att det är lite småjobbigt när jag inser att alla mina loparasa-insta-bilder är på mitt huvud. Jag är för dålig på att ta bilder där det ser ut som att jag tränar.

  Och sen ska vi bara inte prata om när man scrollar igenom telefonen och det bara är jag, jag, jag, jag, jag, katt, jag, jag, jag, jag hela tiden. Om nån står och hänger över axeln då tror de att man är världens mest egotrippade människa!

  1. Haha… Ja kamerarullen blir lätt lite enkelspårig, men den kan väl få vara lite ego tänker jag 😉

 5. Inte för att jag har några planer på att bli en influencer MEN hatar att ta selfies, finns det nåt pinsammare att fota än sig själv. Också blir det i 9 fall av 10 inte som man tänkt sig.

 6. Jag tar inte selfies på supertrygga ställen. Men kollar ALLTID runt omkring mig innan jag tar. Och visst låtsas jag som att jag kör någon arm-stretch om det skulle dyka upp någon bakom kröken. (Såå trovärdigt. Not!) Haha! 😛

  1. Ja den där fejkstretchen alltså. Hahaha… Sååååå genomskinligt! Egentligen vore det nog mindre pinsamt att bara vara ärlig vad man håller på med 😀

 7. Hahaha, vilken igenkänning. Det är därför jag ALDRIG visar upp några bilder från gymmet. Det kommer ju ALLTID någon precis när man står och fånler mot sig själv i spegeln….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *