De små, men värdefulla sakerna att se fram emot 2019

Romantic getaway till Varberg

Varberg blev min julklapp till Ola, när jag redan hade köpt en deo och fler prylar kändes överflödiga. I slutet av april åker vi kollektivt typ nästgårds och bor på Varbergs Stadshotell, men skippar Asia Spa eftersom det finns så mycket annat vi ska hinna med. Vi snackar löptur längs med havet, träning i gymmet, relaxavdelning, middag på den japanska restaurangen Nami, hotellfrukost och morgontidning. Varför Varberg? Dels blev jag inspirerad av platsen när jag var där på jobb för några veckor sedan och dels var Varberg första romantiska stoppet på min och Olas första gemensamma sommarsemester år 2008 då vi bilade till Sveriges sydligaste punkt. Påminn mig om att jag måste fixa barnvakt, annars går liksom hela idén i stöpet…

Löpartävlingar

Göteborgsvarvet har seglat upp på min löparhimmel som en stark bubblare, eftersom jag skulle vilja genomföra loppet med jobbet som en social aktivitet. Helsingborg Marathon eller Atea Halvmarathon den 31 augusti har vi ju redan  bestämt är en tradition. Dessutom kanske Anna skulle bli sur om jag inte dyker upp till cappuccinon och pannkakorna…

Insjöarna och havet

Vi har snart bott i Hindås i ett år och jag ser verkligen fram emot att för andra gången i livet få möta våren här. Förra året bjöd exempelvis på helt ljuvliga vårvinterdagar på isen och sommardagar vid våra stränder som verkligen etsat sig fast i minnet. Jag planerar dessutom att bli mer salt och västkustsk i huset vid havet. Fick krabbestick av Ola i julklapp. En typiskt bra pryl, så vi slipper ta fram skruvmejseln och andra verktyg från förrådet när det vankas krabba…

Tåhävningar och prehab

Nej, tåhävningar är kanske inte det jag ser fram emot mest med 2019, men vaden trilskas och minnet av en trasig hamstring är väldigt färskt. Det måste bara göras om jag ska hålla, så därför får det vara med på listan över saker jag ser fram emot.

På bilden springer jag med en väldigt smärtande hamstring. Må det aldrig hända igen. Amen.

4 thoughts on “De små, men värdefulla sakerna att se fram emot 2019

  1. Men jaaa, Varberg! Där var vi sommaren 2017. På samma hotell dessutom. Det gör ni rätt i, en typiskt bra grej!

    Och angående punkt 2 löpartävlingar har du förstått saken helt rätt 🙂

  2. Vilka bra saker att se fram emot. Jag o maken bodde på stadshotellet på vår bröllopsdag i september. Vi skippade oxå Asia spa då vi la tid på annat.

    Perfekt att äta grillkorv utomhus denna tid vi har framför oss och 😄

  3. Vilka roliga saker att se fram emot! Jag slutar inte drömma om Göteborgs halvmarathon. Innan jag lägger löparskorna på hyllan så ska jag ha sprungit det loppet. Varbergs stadshotell var jag och maken på för ett par år sedan. Väldans fint ställe. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *