En halvdags vab-avbrott

Första riktiga dagen på jobbet efter julledigheten i måndags och jag hamnade mitt i ett deadline-flow. Jag tycker det är härligt att ha fått tillbaka förmågan att fokusera och har verkligen njutit av mina arbetsdagar. Det är också härligt att ha förmågan att på cirka en millisekund ställa om för vab och vara hemma med mina två små troll.

Idag onsdag sysselsätter vi oss med Barnkanalen på SVT-play och håller handen. Jobbflowet hoppas jag kunna återuppta i eftermiddag. Allt kanske inte blir som jag hade tänkt, men det kommer definitivt att bli bra nog inför morgondagens möte där förväntningarna bor.

Hörrni… Jag skriver förmodligen om mitt jobb på grund av att jag har fått ont i min vad igen. Och det är skittråkigt!

Det finns ingen inspirerande löpning att rapportera om. Snarare tvärtom. Måndagens femkilometersrunda fick avbrytas dels på grund av vadont och dels på grund av jag inte kunde springa tillräckligt fort för att hålla värmen i ihållande iskallt regn och vind från alla håll. Gårdagens rehab och styrka på gymmet var å ena sidan en skön start på dagen, men å andra sidan längtade jag ut i löparspåret.

Nu ska jag återgå till att hålla handen, kolla på märkliga barnprogram och i smyg fundera kring hur jag ska lägga upp träningen framöver. Löpvila flera veckor? Fokus på styrketräning? Tvinga mig upp på en cykel? Inleda en oväntad zumbakarriär? Öppna den där Yoga-boken jag har i mina ägor?

En mer inspirerande rapport kommer inom kort!

2 thoughts on “En halvdags vab-avbrott

  1. Och jag fick känningar baksida lår/knä sist.
    (Vågar knappt säga det….) *emoji som håller för ögonen* (Och öronen. Och munnen).

    Nej, nu får vi hållar tummarna, Mia! Att kroppen är med på banan snart.
    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *