En helt vanlig kjoltorsdag

Som precis som förra kjoltorsdagen är så kall att det lilla kjoltyget nästan leder till rimfrost… Exklusivt för er: Dagens outfit

Kör på grönt och skönt med strikt kavaj eftersom förmiddagen ska spenderas på möte på hotell. Det är ingen som ställer några krav på mina kläder, men jag gillar jag-hänger-på-fint-hotell-och-får-betalt-för-det-känslan. En sån känsla får jag bara om jag snofsat till mig lite. Förmiddagen bjuder på ett stödägg och kaffe till förfrukost, fralla och apelsinjuice med kollega/vän på café till huvudfrukost och så slutligen en fralla nummer två med kaffe och melonskivor som avslutningsfrukost. Vi möts i ett typiskt mötesrum med heltäckningsmatta och avslutar möteskalaset med ljuvlig lunchbuffé.

På eftermiddagen får jag några efterlängtade timmar i min egen kontorsstol. Det är krispigt kallt och solsken utanför fönstret, vilket gör mig produktiv och på bra humör. Får jobbmail om att jag kanske ska åka till nordligaste norrland i mitten av februari och tänker ”Kul” men ”Brrrr…”

Släntrar hemåt i kylan och eftersom det är styrketräningsdag i mitt varannan-dag-träningskoncept finns träningskläderna nerpackade i handväskan. Tycker själv att jag är en rätt duktig jävel som går till gymmet direkt och inte skjuter på det till sena kvällen, vilket ganska ofta händer. Vet att jag kommer att uppskatta det sen, när jag kan sjunka ner i TV-soffan med sambon eller läsa en bok utan att strax vara på väg någonstans.

Och jag uppskattar det nu, när middagen är intagen med familjen och ryggen och armarna bultar skönt av muskeltrötthet. Om jag känner mig själv rätt blir det ganska snart ”Tack och godnatt!”

Jag är löpare. Jag är inte rädd. Imorgon springer jag igen 🙂
menmia-löpare-löpning

2 thoughts on “En helt vanlig kjoltorsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *