En het kroppsbild och heta bad

Min ursprungsplan för dagen var att få en skön(?) massage, men på grund av sjukdom så ställdes den in. Jag fick helt enkelt tänka om.

Fyra timmars egentid till förfogande. Vad gör man liksom?

Jag började med en lugn och skön löptur på cirkus en mil, då jag främst fångade snöflingor på tungan och löste världsfredsfrågor. Inget pulsband eller klocka – bara dökött och mina egna tankar.

Kom hem och stretchade det mesta på hela kroppen. I alla fall det jag kunde hitta. Sen var det liksom massor med tid över.

Tappade upp ett bad, tände ljus och gjorde mig till – ni vet så där som tjejer håller på. Lade mig i alldeles för varmt vatten. Blev rastlös efter ungefär två minuter. Fick för mig att avlägsna vinterpälsen på benen. Vet inte riktigt hur jag tänkte där. Det snöar ju ute och är kallt! Nu får jag göra som alla andra och använda underställ. Innan jag var klar hade vattnet blivit kallt och jag svepte in min kycklingliknande kropp i en morgonrock. Brrrrr.

Det bästa med den här dagen är nog att jag har massagen kvar.

Här är min ådriga fot som utsätts för stretch samt ljuset jag hade vid badkarskanten. Hetare än så här blir det aldrig i den här bloggen.

15 thoughts on “En het kroppsbild och heta bad

  1. Kom överens med massageinstitutet att dom alltid ska ”ställa in” med kort varsel så kan du suga på den där massagen och få så här bra dagar resten av livet…

  2. Att ligga i badet låter alltid trevligare än vad det i själva verket är. För väl i så är det för varmt, för halt, för kallt om axlarna, för tråkigt, osv. Men härligt ändå att du har massagen kvar. Det har jag också ett presentkort på någonstans. 🙂

  3. Det där med att bada är jag också ruskigt dålig på. Har inte ens försökt fastän jag bott i lägenheten i snart ett år. Jag tror jag får palla upp datorn och streama intressanta radioprogram så kanske jag klarar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *