En midsommar kan bestå av vad som helst

För min del tyckte jag att det kunde vara på sin plats med bra väder. Fint väder i min värld innebär att alla jag omger mig med tycker att det är kul att vara utomhus och att vädret inte medför en massa merarbete.

Det där glaset bubbel man dricker bör ju inte spädas ut med regnvatten liksom. Fy vad jobbigt…

Lagom till midsommarafton kom sommaren tillbaka. Jag har inte skådat en endaste regndroppe och inte frusit nämnvärt under den långhelg som gått.

Midsommaren dukades upp utomhus på Hisingen med goda vänner och vi fick en njutbar heldag och kväll tillsammans.

Några timmar tidigare hade jag fått min midsommarlöpning, som gav mersmak. Det händer positiva grejer med min fysik nu och den tunga och trötta känslan är på väg bort. Äntligen!

Efter en bekväm natt i husvagn åkte vi vidare mot Gullmarsfjorden. Lagom till avspark i matchen mellan Sverige och Tyskland uppstod dagens första lucka för löpning. Jag tog tillvara luckan och ägnade hela första halvlek åt att springa.

I samband med min afterrun på klipporna kunde jag inte låta bli att kika på resultatet. Där och då såg det väldigt bra ut för det svenska fotbollslandslaget…

Kvällsturen var egentligen bara en uppmjukning inför söndagens intervaller som sprangs på den härligaste raksträcka jag vet. När tre av sex tusingar var gjorda klev mina två supercoacher in och såg till att jag inte tappade greppet om träningen.

Jag blev väldigt rufsig i håret av vinden. Jag blev dock inte kissnödig. Att knipa ihop benen är bara min nya tuffa bloggpose.

Tack midsommarhelgen för solen, träningen och kärleken!

4 thoughts on “En midsommar kan bestå av vad som helst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *