En regnig dag med gubbvad

Jag har aldrig haft problem med att springa i regn utan har snarare alltid gillat det väldigt mycket. Cykeln och cykelhjälmen som jag släpat med till stugan däremot, får stå orörda så länge det blåser från alla håll och regnar hårt på tvären. Jag är inte kvinna nog för utmaningen och jag är absolut ingen cyklist. Tänkte att det kunde vara skönt att få röra på fläsket nu när jag har gubbvad och inte kan springa, men i det här vädret får det vara och jag fyller tiden med annat.

Kikar på barnen när de har dansshow till Spice girls i dubbelsängen.

Trär otaliga armband med träpärlor. Jag och äldsta dottern tävlar om vem som gör det finaste och jag vet att jag är vinnaren, egentligen…

Lägger barnpussel, ett av dem tvingar mig faktiskt att tänka till.

Scrollar Instagram och tröttnar efter cirka 10 sekunder.

Lagar krämig pasta med en tillhörande sallad som innehåller allt.

Typ så blir en regnig dag med gubbvad.

Sneglar i väderappen och får en gnutta hopp om att en skön kvällssol kommer att dyka upp bakom det stora och blöta grå. Kanske blir det en cykeltur ändå. Eller precis som igår kanske jag stärker musklerna på en plats där jag med stor kreativitet kan mecka ihop ett hemmagym.

Vi får se. Idag hade jag inte tur med vädret, men jag har typ tur med allt annat.

2 thoughts on “En regnig dag med gubbvad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *