Error i tanthjärnan

Samtidigt som en stirrar genom ett smutsigt flyplansfönster kan en passa på att summera sin dag och reflektera.

Det är roligt att vara ute och röra på sig lite. Speciellt när en landar i ett vinterparadis utan dess like. Heja Luleå och tusen tack för snöprakten idag!

MEN. Ja det finns faktiskt flera stora MEN.

Att skrutta runt på flygplatser där allt kostar skjortan och tvingas starta och landa jättemånga gånger under loppet av bara några timmar är inte hälsosamt för en tanthjärna. Dels går jag och ojar mig och förblir hungrig för att allt är så dyrt och dels känns det som att huvudet ska explodera. Dessutom tvingas en sitta ner alldeles för mycket, vilket ger kli i benen och myror i brallan.

Fast jag har tack och lov inte så många resdagar i jobbet på ett år. Därför gör det inget att arbetsdagen blev sjukt lång och att jag mår skräp just nu. Och själva jobbandet på plats i Luleå var ju faktiskt, precis som väntat, väldigt roligt.

Imorgon kompenserar jag detta med en riktigt skön, rörlig och hälsosam dag. På hemmaplan. Där jag passar och trivs allra bäst till vardags.

Nästa gång jag reser är det semester som gäller. Det är en helt annan grej… ^^

2 thoughts on “Error i tanthjärnan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *