Feelgoodvariation

Förra veckan blev extremt enkelspårig vad gäller träning. Innan jul hade jag goda rutiner på gym, crawl, cykel och löpning varje vecka – en variation som jag mådde jättebra av! Men så blir det för mycket av allt annat i livet och löpningen som finns nära till hands och alltid går att klämma in tar över helt…

Löpning betyder tidiga mornar innan dagen tar vid, transport hem från jobbet och för att hämta in frisk luft och dagsljus under helgen. Löpning är verkligen ”the träningsform”.

Fast nu är det måndag, ny vecka och nya tag. Under dagen har det regnat tunga snödasslock kombinerat med regn från himlen. På marken finns en decimeter grå sörja som på en microsekund väter ner vilken snygg fot som helst hela vägen upp till lårbenshalsen. Jag kallade det för tappa-livslusten-väder i morse och det är faktiskt lite så det känns. ALLT blir extra jobbigt.

Som tur är har jag bestämt mig för att detta ska bli en träningsvecka med ”stor” variation.

Istället för plaskfest i löparskor masade jag mig till gymmet efter jobbet och tränade överkropp. Hur mycket jag än gruvar mig så ska jag sänka ner min ståtliga kroppshydda i bassängvatten tidigt på onsdag morgon. Som en liten bonus ska jag bära X flyttkartonger och hyllor.

Däremellan ska jag såklart springa och njuta av det också.

Tyvärr mäktar jag inte med att peta in någon cykling den här veckan, då det skulle bli en tid för mycket att passa. Däremot rekade vi igår för min framtida cykelväg till jobbet. Fyra mil ska en väl kunna piska in i sadeln på morgonkvisten då och då…

Hur ser din träningsvecka ut?

4 thoughts on “Feelgoodvariation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *