Förra veckan alltså…

Veckan som gick i ett rasande högt tempo, både på jobbet och privat. När söndagen väl kom var jag tvungen att besöka min feelgood-kompis Sten på bilden nedan två gånger. Dubbla löppass liksom. När hände det senast? 2015? Dubbelpassen kompenserades dock av att jag under veckan bara hade hunnit med en endaste liten morgonjogg. På måndag morgon…

Högt tempo är rätt gött ändå när det har ett slut. Idag har jag bromsat rejält och är hemma med barnen, efter att än en gång ha överraskats av en studiedag på förskolan. Vi har varit ute och cyklat och lillungen börjar bli farligt snabb på springcykeln.

I morse insåg jag att jag inte bara blivit med gröna fingrar, jag är en tant med gröna fingrar, som går runt och skrockar över det varierande vädret som är så bra för min framtida skörd… ”Regn gör de små liven så mycket gott!”.

Imorgon är det vardag igen. Jag ska till gymmet i ottan och gläds över att årstiden då det är både vackert och njutningsfullt att vänta på på bussen klockan 05.26 är här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *