Fredagsfeeling med stolthet och kunskap

Är det något som det senaste året har gett mig är det insikter och kunskap om hälsa. Hälsa kan vara vetenskap, men ingen av alla de kurser jag läst i ämnet kan mäta sig med det jag fått genom mitt livslånga lärande. Som såklart fortsätter…

Med ”nya ögon” och helt andra referensramar än tidigare ser jag saker på ett helt nytt sätt. Det betyder också att jag med egenpåtagen befogenhet kan vara en riktigt jobbig jävel och påtala fel, brister och förbättringsmöjligheter när det krävs.

Det gör jag också och tänker fortsätta med hela livet ut.

Dagens fredagsfeeling är stolt och rakryggad. Jag tänker göra det jag kan för mig själv och andra där jag kan göra det.

Hälsar,
En Jobbig Jävel

4 thoughts on “Fredagsfeeling med stolthet och kunskap

  1. Heja!
    Jag känner precis samma sak. Efter att ha snudd på kvävts av en chef sedan i april vet jag nu att jag får en ny organisatorisk tillhörighet från 1 januari så nu ser jag bara framåt och påtalar de fel och brister som jag ser och vad som måste bli bättre från årsskiftet. Detta tas ej emot speciellt bra men jag struntar blankt i det utan känner mig trygg i både det jag står för och i att ha stöd uppifrån (från annat håll än min egen chef).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *