Fredagsfys och fredagsmys kan vara så olika

Förra fredagen skenade jag mellan olika tårtkalas och åt tårta. Ja, det kan vara en del av mitt jobb och sociala liv ibland, så egentligen är det kanske märkligt att jag byter arbetsplats…

I alla fall så var det extremt svettigt med alla tårtkalas och på eftermiddagen var ögonlocken tunga som stenar av ansträngning.

När jag kom hem från jobbet kände jag mig väldigt färdig med både fredagsfys och fredagsmys.

I morse var det andra ljud i skällan. Väckarklockan ringde redan klockan 5 och efter några koppar kaffe mötte jag mörkret i Hindås iklädd löparskor och reflexväst. Känslan av att ha nästan hela samhället för sig själv var magisk och de vatten jag vanligtvis brukar njuta av syntes inte på grund av mörkret.

När jag kom hem kände jag mig fredagsmysad och fredagsfysad med ett pirr i magen över att hela dagen faktiskt låg framför mig.

Fredagsfys och fredagsmys kan vara så olika. Det kan betyda ett stenhårt träningspass och en påse chips. Eller inte.

För chipsen åt vi upp igår…

2 thoughts on “Fredagsfys och fredagsmys kan vara så olika

  1. Den som spar hon har 😋. Mina chips står och hoppar på diskbänken, kan liksom inte koncentrera mig. Fast jag är fortfarande mätt efter Fredriks födelsedagsbrakfrukost och gör mitt bästa för att bli hungrig igen. Så synd om de ska stå där och hoppa hela dagen!

    1. Har full förståelse för dina koncentrationssvårigheter. Mina kom i lördags när jag hade två nybakade kladdkakor på köksbordet i flera timmar… 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *