Fredagsfys som inte blir av

Tycker du att det varit skralt med träningsuppdateringar? Funderar du vad jag egentligen gör om dagarna och kvällarna?

Svaret på den frågan är tämligen enkel. Jag hostar. Och när jag inte hostar så jobbar jag. Känner mig inte sjuk och vissen, men låter som en gammal tant med sönderrökta 80-åriga lungor. Därför varken tränar jag eller tänker på träning. Det är oerhört skönt att det är fredag då nattsömnen varit lite fattig de senaste dagarna.

Jag tänker mig en soft helg då jag mest går runt och sprider kärlek. I bästa fall kan jag röra lite på kroppen mellan varven.

I skrivandets stund, när jag faktiskt börjar tänka på träning, saknar jag trummande löparfötter mot rullgrusig asfalt och den ljuva doften av skrot på mina händer. Jag saknar till och med känslan av att ha träningen ”hängande över mig” på en fredag eftermiddag då en helst vill gena hem och äta tacos direkt…

Om jag hade tränat idag hade jag kört följande pass:

Drettunga marklyft
Knäböj med stång
Knäböj med upphopp
Utfall med viktplatta och vridning över det främre benet
Höftlyft med skivstång
Höftlyft med fötterna på boll
Russian twist med viktplatta eller kettlebell
Rumplyft
Diverse sidoplankor

Kopiera gärna min träning som aldrig blev av…

Go fredag på er! <3

 

 

3 thoughts on “Fredagsfys som inte blir av

  1. Impad att du lyckas inspirera med dina åttioåriga lungor. Själv brukar jag bli galet oträningspepp när jag inte kan träna och vill helst att ingen annan ska träna heller. För då blir jag så avis…

  2. Usch krya på dina åttioåriga lungor.
    Här e de halsen som gör ont. Men jag är definitivt inte motiverad när jag e okry. ( finns de ens ett ord som heter så, eh du förstår )

    Ha en bra lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *