Fredagsgodis – en utmaning inför nästa vecka!

Jag hade bra fart på löparspirorna i morse. Hann springa sju kilometer, men har ju bestämt mig för att vara glad för det lilla trots att jag ligger i marathonträning. Så från morgonen tar jag med mig tempot och den härliga fartkänslan och ger mig själv 12 guldstjärnor av 12 möjliga. Well done fröken Hellström!

Under morgonrundan sprang jag också runt och funderade på en utmaning inför nästa vecka – till er och till mig själv.

Det här med utmaning behöver inte vara så avancerat och det behöver absolut inte innebära att göra en Ironman.

Nu vill jag att du hakar på i utmaningen som passar in i vilken vardag som helst och bara består av tre punkter!

1. Träna utanför komfortzonen

Vad utanför komfortzonen innebär för dig måste du avgöra själv. Brukar du inte morgonträna, ta ett morgonpass. Eller varför inte gå på gruppträning du varit nyfiken på, men kanske lite ”rädd” för. Gillar du löpning kan du testa att springa snabbare än du brukar . För den intervallskygge är detta världens möjlighet att få intervallerna gjorda. Spring kortare, längre eller motsols. Gör minst en grej i träningsväg som vidgar dina vyer, ökar din stolthet över dig själv och förhoppningsvis även ditt välbefinnande.

2. Laga den där maträtten du gått och suktat efter länge

Jag ska se till att fixa mig ett gäng goda laxburgare. De har funnits med mig i bakhuvudet ett bra tag nu, men jag har aldrig orkat mala någon färs… Nästa vecka är det dags för matberedaren att gå varm.

3. Var snäll

Jag är helt säker på att du precis som jag alltid försöker vara snäll, men dra det till sin spets och berätta för någon i din närhet varför hen är så jäkla grym. Du kommer att göra någons dag mycket bättre och det mår man väldigt bra av.

Haka gärna på i min utmaning om det gör dig glad! Glöm inte att berätta att du är med och hur det går i så fall… 🙂

3 thoughts on “Fredagsgodis – en utmaning inför nästa vecka!

  1. Borde vara lätt men det är ganska svårt…. Bekvämlighetszonen, hur skön är inte den egentligen? Så här veckan innan ultravasan, passar jag dock på utmaningar. Så jag inte skadar mig, får träningsvärk eller något annat läskigt. Laga mat kommer jag dock ha tid med när jag inte slösar så mycket långpasstid. Frågan är vad jag suktar efter?
    Och snäll. Det är jag ju alltid. Märktes väl på bloggen igår…ehhhrm!

    1. Fast ditt utanför bekvämlighetszonen kanske är att vila? 😛 Jag tycker förresten att du är jättesnäll som bjuder dina bloggläsare på fläskfilé… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *