Fredagslistan (negativ och kanske lite kul)

Dagens mående: som en säck med skit, med fortsatt igenmurat öga och feberkänningar.

Dagens otur: blev förbikörd av en Golf med en idiot i när jag promenerade längs med ån. Resultat? Nedstänkt från topp till tå av vatten från mycket förorenad vattenpöl i Göteborgs typ skitigaste område, Gårda.

Dagens kreativitet: Att feberyrslande stå i en uppsjö av pysselböcker och till slut välja den med magiska hästar som födelsedagspresent till kalaset imorgon.

Dagens äckligaste: Fick en sådan där sockerfri chokladkaka med kokossmak från Nicks. Den smakade inte kokos. Den smakade skit. Vilket i och för sig passar mitt mående… Olika typer av sötningsmedel alltså, måste vara guds straff till människan.

Dagens hurra (trots allt): Jag har trots bristfälliga kunskaper i tidrapportering lyckats tidrapportera för hela november i ett enda svep.  Om jag har gjort rätt är en helt annan fråga.

Ibland tror jag nästan att jag är min betydligt mer framgångsrika bloggtvillings onda tvilling – neggolina…

P.S. Alla gånger jag ler på bild är fejk.

4 thoughts on “Fredagslistan (negativ och kanske lite kul)

  1. Men är du så neggo?!? Det tycker inte jag, tycker det är balans mellan det glada, ledsna, tokiga och roliga. Precis som verkligheten. Om det alltid hade varit neggo hade jag inte orkat läsa, men jag läser typ allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *