Fullt ös med hälsingelängtan

Idag har jag fullt upp. Det är filmkurs, svara på arga mail (har inte vågat öppnat min inbox än…), umgänge med sköna brudar, eventuellt ett träningspass i jobbgymmet om det går att klämma in och avslutningsvis ett hejdundrande julkalas med jobbet på Liseberg. Fan, där kom jag på att jag inte har fixat den där julklappen för 30 spänn en ska ha med sig… Ni ser ju, har lite bråttom nu om det här ska gå ihop.

Så medan jag drömmer om julmat hela dagen och därefter faktiskt äter den bjuder jag på sköna vinterbilder från Hälsingland. Vi är snart där! Hur mycket vinter vi faktiskt kommer att få denna jul är ytterst oklart, men det spelar egentligen ingen roll. Det är Hälsingland och allt det mitt favoritlandskap innebär som jag vill åt. Snart…

Ögongodis i vinterskrud…
snö-hälsingland
vinter-hälsingland
menmia-sunshine-Hälsinglandvinter-hälsingland1menmia-fäbod-Hälsinglandmarkus-snö-löpningmia-snö-löpning

4 thoughts on “Fullt ös med hälsingelängtan

  1. Matsdotter: Jag mä! Tack 🙂

    Malin: Eller hur!!! Sjuk längtan nu faktiskt…

    Anna: Haha… Trisslott var faktiskt planen och så blev det. Tack och lov blev kollegan inte miljonär… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *