Göra cirklar och cykla…

Två sessioner balansplatta med ”göra cirklar och åttor”. Tar inte mycket tid alls, men kan kännas som en evighet. Jag får dock ständigt höra från min hobbycoach att det INTE är läge att slarva nu. Och det har han väl rätt i.

Cykel. Helt själv. Eller inte riktigt. Cyklade i 40 minuter med utsikt över Friksis Multihall på Kungsgatan och med P1 Dokumentär – Susanna Kallur och kampen mot kroppen i lurarna. Perspektiv! Helt plötsligt kändes min ömmande motionärshäl inte så farlig längre. Som sagt. Känner ni att ni saknar träningsinspiration emellanåt så lyssna på, läs om och ta efter det eliten gör. Då blir det åka av. Och jag rekommenderar historien om Sanna Kallur. Riktigt gripande och charmig.

Två styrkeövningar för ryggen. Kabelrodd och breda latsdrag. Ett besök på en blå matta på golvet. Har äntligen börjat ta min magträning på allvar. Minst en gång i veckan ska jag köra mage ordentligt nu har jag bestämt. Just magen är den enda kroppsdel där jag av förklarliga skäl har både före- och efterbilder. Vilken förvandling den redan har genomgått! Galet…

Strävar på… Lovar inlägg om roligare och mer stimulerande träning vad det lider.
image

One thought on “Göra cirklar och cykla…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *