Häng med på vår morgonrunda!

Där alla bilder till blogg, instastories och instagram togs på ett och samma ställe… Men vad gör väl det när Härlanda tjärn ligger spegelblank och skogen, morgonsolstrimmorna och himlen reflekteras så vackert <3

Denna morgon testade jag ett nytt träningsgrepp som gav mersmak och som jag hoppas upprepas inom kort. Startade hemifrån och skrapade ihop några kilometer. Plockade upp min vän Johanna på vägen, drog till Skatås och sprang ett varv runt Härlanda tjärn och tillbaka. Lånade en toalett och kollade på fina tapeter med fåglar på och sprang sedan hem igen. Det lilla löparkalaset resulterade i 15 härliga kilometer som kroppen knappt märkte av eftersom det mest var så trevligt.

Om jag blir sugen på en ”satsning” på Marathon igen (jo tankarna finns där) ser jag framför mig att det är precis som ovan jag kommer att gå tillväga. Är ju inte så förtjust i långpass, men kan faktiskt tänka mig att springa runt och springa med folk jag gillar och få viktiga kilometer på köpet…

Nåväl.

När det var cirka 300 meter kvar dagens pass fick jag för mig att jag drabbats av soppatorsk och behövde fylla på. Så här i efterhand och med handen på hjärtat så inser jag ju att jag bara var väldigt sugen på choklad…

Ach, nu tittar vi på morgonens ögongodis istället!

9 thoughts on “Häng med på vår morgonrunda!

  1. Åh, Härlanda tjärn så fint, där sprang jag ofta när jag bodde i Göteborg. Upp på Getryggen var också en favorit, förbi västra Långvattnet. Nu blev jag sugen på Göteborg igen 🙂

    1. Ja det du beskriver är Göteborgs vackraste och löpvänligaste platser. Får bli gtryggarna nästa vecka <3

      1. Fast då kommer jag krypa, gråta och vara tjurig. Bara två veckor efter ultravasan….. då behöver du kanske sopa upp mig från marken istället för att dricka cappuccino och äta choklad 🙂

  2. I mitt tycke är det så långpassen skall springas – men jag hade nog behövt ”fylla på” energi lite tidigare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *