Högerställd fredagsfeeling

Fredagsfeelingen börjar när jag kommer till busshållplatsen klockan 05.24 och inser att jag har tagit med mig två högerhandskar. Jag får i vänsterhanden, men känslan är minst sagt lite knölig. Bjuder mig själv på ett fniss och inser att den riktiga fredagsfeelingen kommer att infinna sig när jag kommer hem igen och ska utreda huruvida det finns en vänsterhandske eller inte… Gärna två för extra party!

Jag fryser i alla fall inte om händerna och är framme på favoritgymmet strax före 6. Har glömt skor och får träna i strumplästen, men det gör inte så mycket. Någon lägger en fis i ”bollrummet”. Vi är bara två personer där och det var inte jag…

Startar arbetsdagen med frukost och förtroliga samtal i pentryt. Fortsätter med en favoritarbetsuppgift (instagramnörderi) och tar en paus för att skriva ett blogginlägg istället för att förmiddagsfika. Laddar för fancy utelunch med saknad kollega som startat nya äventyr och tänker att arbetsdagen inte ska bli alltför lång innan jag hämtar mina små.

Två högerhandskar till trots är det en skön fredag! Och där hemma väntar räkor med goda tillbehör. När barnen har somnat hoppas jag själv få somna framför en bra film. Längtar!

Ta hand om er och njut av helgen!

2 thoughts on “Högerställd fredagsfeeling

  1. Två högervantar är bättre än inga vantar. Precis som två fisar är bättre än ingen fis. Eller inte. Ha en fantastisk fredag och njut av räkorna! Och framförallt sov gott till filmen. Det är min specialitet alla kategorier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *