Hopplös, men hoppfull

Kanske är just den kombinationen – hopplös, men hoppfull – ett av de allra bästa lägena i livet.

Hopplös, men hoppfull betyder i mitt fall att jag kan vara lite slarvig och göra som jag vill för jag vet vad jag har och vad som komma skall. Jag känner mig fri, men är helt säker och trygg. Fattar ni vad jag menar?

Idag till exempel laddade jag batterierna i ottan med bästa sällskapet och frukostbuffé på Steinbrenner & Nyberg.

Eftersom jag inte hade bråttom någonstans efteråt tog jag med mig delar av frukostsällskapet på ett träningspass i solen. När sällskapet kände sig färdig hade jag inga som helst problem att fortsätta mitt träningspass ensam. Hade fortfarande inte bråttom någonstans…

Hopplös, men hoppfull är verkligen ett guldläge i livet! Jag vet att bråda tider med nytt jobb, nya rutiner och en massa energikrävande moment kommer att komma snart.

Så jag tänker njuta och ladda batterierna så mycket jag bara kan.

2 thoughts on “Hopplös, men hoppfull

  1. Ja passa på att njuta av de här ”mellandagarna” innan det nya drar igång. Där kan du förhoppningsvis tanka tillräckligt med energi så att det räcker ett bra tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *