Hur länge måste jag löpvila min vad?

Skulle det kunna räcka till typ imorgon fredag?

Jag är rädd att ni tröttnar och slutar läsa om det här förvandlas till en nischad depp- och skadeblogg…

För er som orkade notera det så fick jag alltså, samtidigt som jag hyllade mina hela vänster hamstring, ont i höger vad förra helgen.

Med rädsla för att kärringen har fått gubbvad har jag inte sprungit en meter sedan dess.

Jag startade min nya ”rehab” med två dagars helvila från träning för att verkligen ge kroppen en chans att känna efter vad som är fel. Istället för träning tog jag hand om min kropp med en helkroppsmassage hos fantastiska Body Therapy och mådde riktigt fint. Och nu har jag hängt på gymmet två tidiga och helt smärtfria mornar i rad.

Det känns ingenting i vaden när jag inte springer. Jag har gymmat som vanligt och levt livet som vanligt med en hel del promenerande. Om det känns när jag springer vet jag ju inte än eftersom jag har låtit bli löpning.

Ni som vet typ allt. Vad tror ni? Är det riskfritt att testa lite löpning imorgon fredag? Bara liiite… Det skulle sitta så fint att smita iväg en stund från jobbet på förmiddagen och fånga lite puls och dagsljus.

2 thoughts on “Hur länge måste jag löpvila min vad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *