Hur ska jag någonsin kunna förvärvsarbeta igen?

En kortare försemester innan den riktiga semestern tar vid är inte bara av godo. Imorgon har jag två telefonmöten att avverka direkt från hälsingeskogen och jag är inte helt säker på att jag kommer att kunna bidra med något vettigt. Mina kollegor har ju lärt känna en person som är aktiv, alert och beredd att göra jobbet. Kommer de att märka paraplydrinken i min hand och solglasögonen på min näsa?

Vår försemester i Hälsingland har på bara några dagar fått mig att koppla bort och koppla ner det där som kallas förvärvsarbete. Energi har jag haft i överflöd, men den har lagts på helt andra saker. Kroppen har skenat in i någon form av semesterlunk, där de enda sakerna som spelar roll är att barnen inte är själva nere vid vattnet, att det luktar grill och badshortsen är på i fall jag skulle få feeling för ett dopp.

Jag har försiktigt morgonjoggat i mina skogar på en smärtfri vad (peppar peppar) och på äldsta dotterns order försökt att hjula och stukat(?) axeln. Det är så mycket semester som det kan bli, trots att det är flera veckor kvar till det är semester på riktigt.

Hujedamig. Hur ska det gå…

One thought on “Hur ska jag någonsin kunna förvärvsarbeta igen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *