I löv my röv!

Trots att den är skadad, börjar bli oformlig och få ”tantveck”.

Idag sprang vi igen, jag och röven. Det är faktiskt så det är. Jag tar med den ut på en löptur för att den ska få känna efter hur den mår. Kvällens sex kilometer handlade faktiskt inte om så mycket annat.

Strax efter halv nio denna afton stannade jag och röven ute på ett fält utanför Uppsala city, upplevde skymningen och stretchade. Det tyckte vi båda mycket om. När vi kom hem stretchade vi lite till och upplevde ingen direkt smärta. Kanske är det helt enkelt inte löpningen som är boven i dramat.

JA! Jag ska gå till doktorn, men först måste jag tillsätta en egen utredning för att vara på den säkra sidan.

Vem röven på bilden tillhör förtäljer inte historien.
image

One thought on “I löv my röv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *