Idag har jag varit väldigt mycket kropp

…fast själen har fått sitt den med. För det är ju så att när man använder sin kropp snällt och mjukt och behandlar den väl, så mår man fantastiskt gott inombords.

Idag handlade det om väldigt snäll löpning på morgonkvisten och en ännu snällare helkroppsmassage av ett proffs lite senare. Jag har bara varit på massage en gång i livet och det var säkert tio år sedan, så det var verkligen dags att strippa, bli inoljad och mjuk i hela kroppen.

Eftersom jag inte har några fel på kroppen, förutom att jag eventuellt är lite knasig, fokuserade proffset som masserade mig på att jag skulle ha det bra. Och det hade jag! Jag hade det så bra att jag inte ville ”vakna” och gå därifrån. Var väldigt glad att jag hade krypavstånd hem sen…

Det mest spännande är vad massagen framkallar för kroppsliga reaktioner. I mitt fall blev det ett rejält snorsläpp och en brutal hunger. Fick ta en chokladbit i salongen där vi höll till för att klara av den en minut långa promenaden hem.

Massage! Jag måste få rutin på det.

Brukar du gå på massage?

12 thoughts on “Idag har jag varit väldigt mycket kropp

 1. Massage är bästa bästa. Var femte vecka slänger jag mig handlöst på britsen. Petar ner ansiktet i det lilla hålet, somnar minst 25 gånger, och går sen hem med ränder i hela ansiktet. När man inte är 23 längre, blir de kvar i ansiktet hela dagen. MINST.

  1. Var femte vecka! Då ligger jag i lä med vart tionde år. Allvarligt – SKA skärpa mig. Själv dregglade jag…

 2. Älskar massage, men det ska helstvqta ganska tuff sådan, inte bara handpåläggning. Om jag inte skriker är jag inte nöjd.
  Hm…

  1. Då tror jag att jag var hos en massös för dig idag 😉 Jag ville ha det bekvämt och inget skrik, men det går säkert att ordna.

 3. Massage, så härligt. Det borde man se till att få ofta 🙂
  Det är lätt att det blir långt mellan gångerna, säkert 10 år sen sist för mig också 😉

 4. Älskar att gå på massage! Fast nu har jag precis bytt till en massör som har väldigt mycket mer fokus på att lösa problem än att det ska vara skönt. Sätter nålar och koppar och trycker så jag nästan kräks:-S
  Välbehövligt och säkert himla klokt på alla sätt och vis, men den där njutningen det var innan är liksom lite borta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *