Idag snackar vi Spring!

Tidningen Spring alltså.

Jag sitter vid köksbordet och bläddrar i det senaste numret. Läser om hur jag ska toppa formen inför den tidiga vårsäsongen. Tipsen är konkreta och lättöverskådliga och jag blir springsugen så här på självaste löpvilodagen. Tant är på uppgång…

Skummar ett porträtt med Jonas Leandersson som beskrivs som ”en luttrad löpartalang vars karriär liknar en skenande EKG-kurva”. Inspirationen är maximal och jag känner att elva pass i veckan vore något för mig…

Tar del av tips på prylar, men ni vet ju hur jag är. Alltid samma gamla paltor och utrustning om ingen kommer på att de ska ge något till mig. Jag skulle vara tacksam att sponsra då jag använder det jag har. Och får.

Krönikorna piggar upp liksom det faktum att jag ser flera välbekanta ansikten från blogg- och motionärssverige. Jag har en fin stund vid köksbordet helt enkelt och känner att jag vill ha mer.

Spring är en löpartidning som tillför något nytt och är här för att stanna. Jag vill att den ska stanna. Det är ett magasin med klass och variation. Löpare med olika talanger, förmågor och kilometertider får komma till tals och framställs på ett intressant sätt. Det gör mig på bra humör. Spring är tidningen jag både vill läsa och vara med att skriva. Det sisnämnda är en måhända en yrkesskada 🙂

Just nu kan du få 3 nummer av Spring för 99 kronor rakt ner i brevlådan. Om du gillar löpning och ännu inte har njutit Spring, så tycker jag att du ska göra det.

Spring!
Spring

One thought on “Idag snackar vi Spring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *