Innan jag gick in ett stort svart hål…

hann jag i söndags eftermiddag gå på en Influencer workshop! Det är väldigt sällan jag prioriterar sådana grejer, så att få promenera iväg ensam genom stan för att umgås med kompetenta kvinnor i två timmar kändes väldigt lyxigt. Jag kommer att återkomma till detta, men vill redan nu hylla Johanna och Siranee, som fixar så att vi som gillar att hänga på webben får en bra mötesplats här i Göteborg.

Sen kom jag hem och hamnade i ett svart hål, då en matförgiftning kom i min väg. Idag mår jag bra, men har satt mig själv i jobba-på-halvfart-hemifrån-karantän. Trots att jag nästan är helt säker på att det var en matförgiftning så kan jag ju faktiskt inte veta helt säkert.

I övrigt har det inte hunnit hända något särskilt. Jag gruvar mig fortfarande för morgondagens premiär på crawlkursen och har fått veta att jag är en häst. Jonas Colting skrev nämligen på sin Instagram att ”Gröt är för hästar”. Så från och med nu ska jag galoppera och gnägga. Anna, är du med mig?

Alltid lär man sig något nytt…

4 thoughts on “Innan jag gick in ett stort svart hål…

  1. Alltså jag har aldrig sett en häst äta gröt! Men i valet mellan att ha med mig rå oxfilé i brallan på mina cykelrundor och att vara en häst, så väljer jag galoppen alla dagar i veckan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *