Inspiration för gottegrisar

Vi testade en för oss ny grekisk restaurang igår – Athena, som ligger på Engelbrektsgatan i Göteborg, cirka en minuts promenad från vårt hem. Mycket praktiskt med tanke på att vi fastnade för både maten och atmosfären. Efter en portion Bifteki (grillad lammfärsbiff serverad med mozzarella, grillad tomat, grönsaker, rödvinssky, tzatziki och potatis) var jag och nästan hela sällskapet, bestående av sju personer, sugna på efterrätt.

Preggot gick hem och lade sig i soffan en stund för att smälta maten medan de andra gick till affären och några minuter senare kom hem med följande:

– SIA-glass med gräddkolasmak
– 200 g Marabou mjölkchoklad med smak av daim
– en påse vindruvor

I köksskåpen hade vi: chokladsås, hallonsås och kolasås.

Bara att lägga upp godsakerna och därefter mixa, matcha och bestämma sötsaksmängd efter tycke, smak och hunger.

Do me a favour. Give yourself something sweet tonight. Det är ju ändå torsdag – den stora dagen för efterrätt! 🙂

Topping. Marabou mjölkchoklad med daim och vindruvor. image

My precious…image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *