Instabullen

Erkänn att ni också gör det! Fotograferar bullar och kaffekoppar i vackra omgivningar…

Jag kämpade med bullen på bilden ska ni veta, men för första gången någonsin vägrade kameran samarbeta med sin halvkassa fotograf. Bullen blev suddig på varje bild och fokus hamnade någon helt annanstans.

Ögonblicket, när jag försökte ge lite sötsaker till min instastory, förevigades av Olas bror Håkan, så helt förgäves var ändå inte mitt slit.

Trots att jag inte lyckades fokusera på den där bullen, så gav vår fikapaus vid Vänerns strand i utkanten av Åmål city mig väldigt mycket. Kaffe och bulle i solen smakar extra gott. Äldsta dottern ville inte ha sin bulle, så jag fick två. Det blev rosor på kinderna på hela sällskapet och ljuset vid Vänern gör mig alltid väl till mods. Vi fick sköna promenadsteg både dit och hem.

På köpet får jag ju skriva det här blogginlägget och präktigt berätta för min omvärld att människor mår bra av att vara ute och röra på sig. Som om ni inte redan visste det liksom.

Jaja. Jag längtar tillbaka till min påskledighet. När kommer nästa långhelg? Och hur långt har våren och sommaren kommit då? När släpper isen på riktigt sitt tag om våra sjöar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *