Jag är en löpare

Även under de perioder i livet då jag knappt springer, ibland till och med inte alls, är jag en löpare. När jag träffar nya människor, tar de inte lång tid innan jag har presenterat mig som en trots att jag inte tagit ett vettigt lösteg på flera veckor. När jag åker buss och ser en fin stig inne i skogen, tänker jag alltid att jag vill springa på den oavsett om jag kan eller inte. Dagar som är tunga vill jag alltid piffa till och göra lättare med en löptur. Dagar då det spritter i kroppen vill jag springa för att lugna ner alla mina eventuella bokstavskombinationer…

Jag är en löpare.

Mina förutsättningar för löpning har bara inte varit så bra det senaste året.

Jag är inte bara löpare. Jag är bloggare också, även om det varit lite skralt med inlägg på sistone. Det beror på att jag förutom löpare och bloggare även är mamma, livskamrat, samverkansledare i byggbranschen, populär, social och i behov av vila.

Har du saknat mig? Jag har saknat dig!

2 thoughts on “Jag är en löpare

  1. Men jag ser dig på insta så jag vet ju att du finns kvar! Och alla roliga saker som tex bloggen får ju inte bli ett krav. Det ska vara för att det är just kul. Själv har jag inte bloggat på ett halvår, har helt enkelt inte haft lust. Men det är väldigt roligt när du dyker upp i bloggflödet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *