Jag är så redig…

För det är så redigt att:

# ta en träningsfri helg trots att man känner på söndagen att bacillerna nog har flugit sin kos. ”Det kan ju vara bra att vila en extra dag!”

# lägga delar av söndagen på att förbereda mat, som ska ätas under kommande vecka. I kylen står både en laxsida och en vegetarisk lasagne redo att skjutsas in i ugnen. ”Det är så skönt att ligga flera steg före!”

# promenera och lyssna på poddar om hiskeliga och obeskrivligt smärtsamma saker och tänka ”Det är ju bra att få lite perspektiv på sitt egna lilla elände!”

# vara den enda morsan som promenerar med sitt barn i ösregnet till kalaset i idrottshallen. ”Det är ju bra att röra lite på sig!”

En så jäkla redig helg! Hur har du haft det?

3 thoughts on “Jag är så redig…

  1. Det var mycket redigt. Jag var inte redig alls. För jag rymde från familjen för att spinna med Ride of Hope i Lund. Något som var planerat sedan länge men som jag liksom glömt att berätta…. så jag lämnade dem hemma med ett superstökigt hus efter gårdagens kalas. och så sa jag i en sekund av dåligt samvete: bara låt det stå, vi hjälps åt när jag kommer hem. Sen ångrade jag mig när jag kom hem till bombnedslaget 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *