Jag fångade februarisolen

…och den fångade mig! Det finns absolut inga garantier för fint väder just nu, så att jag lyckades tajma årets hittills typ finaste dag med ett varv runt min sjö i Hindås känns fantastiskt. Dagen efter låg fukten och dimman tät över sjön, men det hade sin charm det med. En kort stund kändes det som att jag var ute och sprang på vattnet utan land i sikte. Märkligt och mäktigt på samma gång.

Under helgen som gått har jag försökt varva den typen av upplevelser som jag nämner ovan med hektiskt familjeliv som bland annat innehållit två barnkalas. Jag var på ett av dem, som roligt nog hölls i en gympahall med typ alla redskap framplockade. Min stora tjej såg jag knappt skymten av, men den lilla fick jag lotsa, lyfta och hjälpa bland redskapen. Jag slog en kullerbytta och klättrade i rep för att föregå med aktivt och gott exempel. Idag har jag träningsvärk…

Jag hoppas ni får en fin vecka. I bästa fall kommer jag att fånga februarisolen och den att fånga mig minst en gång till innan måndaen tar slut.

2 thoughts on “Jag fångade februarisolen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *