Jag har inlett löparåret!

Nyårsafton blev inte alls som vi hade tänkt oss, men den blev inte sämre… Vi hade laddat för att fira med vänner hemma hos oss i Hindås och sambon hade lagt flera timmar på att städa medan jag var ute och sprang samt rörde i grytorna. Gästerna skulle sladda in med en kalkon och sås vid 17.00 och vi skulle stå redo med kantarellsoppa till förrätt, hasselbackspotatis till kalkonen och Gino till efterrätt.

På grund av omständigheter fick vi tillsammans med en påse skalad potatis, en form med Gino och en kastrull med kantarellsoppa kasta oss in i bilen och åka till våra vänner istället. Det blev en toppenkväll på Hisingen och det var länge sedan jag dansade så mycket till Sean Banan och annan barnvänlig musik.  Jag hade så roligt att kroppen krävde två vilodagar från träning. Märk väl att nyårsafton var en barnvänlig tillställning där alkoholen knappast flödade, men ändå. Jag blev trött av Sean Banan!

Idag, den tredje januari, har jag äntligen inlett löparåret 2019 med ett långpass. Hade en plan på att öka från förra veckans 17 kilometer till 20, men vadjäveln började sura vid 18K så då valde jag att avbryta. Det är ändå ett alldeles lagom långt steg framåt på min haltande löparkarriär.

Långpasset sprangs förövrigt i Dalsland i Åmåls utkanter där vi befinner oss i några dagar för att kramas med nära och kära.

Bilden däremot är från Göteborg, där jag inledde löparåret förra året på årets första dag. Ja, ni vet ju hur bra det gick…

One thought on “Jag har inlett löparåret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *