Jag har inte åldrats en dag sedan 2007

För det var faktiskt typ igår jag sprang omkring i de norska skogarna i flossade tights från Newline med nyfärgat svart hår och lugg.

Jag var inte dålig på relationer, så länge de inte var av den hållbara sorten…

Precis som idag älskade jag skogen, men trodde aldrig att jag skulle bilda familj att bo nära den tillsammans med. Nu har man liksom en karl, två barn och en potentiell katt.

På bilden hade jag inte flyttat till Göteborg än, men tog varje tillfälle i akt att lämna min singellya i Gävle för betydligt roligare singelliv på västkusten. Att jag skulle flytta till Göteborg var redan då en målbild, men den förverkligades först 2008.

Jag var inte otränad, men inte särskilt tränad heller.

Jag drev eget företag som skribent och föreläsare, vilket höll i sig till jag tröttnade år 2009 nån gång.

Hjälp alltså. 2007. Det känns som igår, men bilden är snart 11 år gammal. Sjukt…

7 thoughts on “Jag har inte åldrats en dag sedan 2007

  1. Men äntligen! Har saknat dina blogginlägg. Alltså jag fattar att det är mycket med flytten och så men…. livet blir så trist utan menmia.bloggen 🙂 Jag har inte heller åldrats sedan 2007 men man märker på barnen att det gått några år… 2007 alltså, kan inte ens komma ihåg vad jag gjorde då. Fast enligt min blogg vann jag en elektrisk potatisskalare… Vad skulle man göra utan denna outsinliga källa av gamla minnen?

    1. Jag blir så glad att någon saknar mig <3 Försöker hålla bloggstilen så gott jag kan just nu, men det är svårt! 2007 verkar vara ett år att minnas! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *