Jag har jobb att göra!

I förrgår mailade jag vinnaren av min diktsamling. Hon heter Malin och gissade att jag skulle genomföra Helsingborg Marathon på 3.22. I alla fall. Jag hade skämskudde när jag skrev mailet och ursäktade mig ”Du behöver liksom inte ta emot den…”. Men hon svarade att det ville hon visst så hon kan läsa den i väntan på nästa min bok.

Jag har jobb att göra! 🙂 Nu hoppas vi att det lugnar ner sig lite på andra fronter så jag har energi att ta tag i min fabulösa chicklit-roman igen.

Boken som inte handlar om mig, utan om någon som typ är rädd för fysisk aktivitet och inte lyfter på arslet i onödan. Hon som kärar ner sig i en marathonlöpare, har vänner som krisar, bokar löpardejter utan att ha sprungit en endaste meter och som anlitar en PT med tight röv och för små mjukisbyxor…

Jag har fantastiskt roligt när jag skriver detta, som ni förstår.

Den som väntar på något gott…går alltid i mål! Med ett leende och solsken i blick! 😉

2 thoughts on “Jag har jobb att göra!

  1. Alltså den där boken kan inte bli annat än grym. Jag kan anmäla mig som frivillig försökskanin om du känner att du vill ha synpunkter innan den går i tryck 🙂 Jag har liksom inte tålamod att vänta tills den är klar….

    1. Jag kan faktiskt behöva en försökskanin så småningom 🙂 Hör av mig när jag har orkat öppna dokumentet igen… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *