Jag har sprungit snabbt igen

Ett typiskt sådan där tillfälle då en inte vill vila på hanen och tänka på sin rehab och långsiktiga hälsa är när en springer tillsammans med andra. Ännu värre är det när man tycker att de andra är lite coolare än en själv.

Alltså, jag tycker att jag duger och är bra precis som jag är, men att ha sällskap av till exempel före detta elitidrottaren Emma Green och influencern Ida B Olsson under ett intervallpass gör något med en. I alla fall med mig…

När allas vår Maratonpetra presenterade intervallupplägget i tisdags på eventet, 8 x 45 sek med 15 sek vila mellan intervallerna, kändes det ändå som en lagom dos fartträning för en kropp och ett bakben som inte sprungit snabbt på jättelänge.

Jag tänkte på min skada i ungefär två sekunder under den första intervallen. Sen bara körde jag. Det gick bra och gjorde varken ont under tiden eller efteråt.

Är jag hel nu?

Det vet jag inte riktigt, men nu har jag i alla fall något att utgå ifrån. Viktigast av allt var känslan av att våga och kunna trycka på.

Vilket tycker du ska bli mitt nästa intervallpass?

6 thoughts on “Jag har sprungit snabbt igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *